Webdesign

graffix Webdesign

Webdesign med fokus på brugervenlighed...


Xigraffix WebdesignWebdesign med fokus på brugervenlighed...

Salg/Support: 2197 1868 (Man - Fre, 9:00-17:00)

facebookgoogleplustwitterMan

Kan mere end blot at se godt ud...

Moderne Webdesign


quotesVi designer moderne webdesign og sætter dem op i GrafX Website Studio. Øg jeres kendskab eller salg med en effektiv hjemmeside. Et unikt webdesign sikrer, at din virksomhed altid har et flot visitkort på nettet som naturligvis også er optimeret til søgemaskiner.quotes

ab

Webdesign med
fokus på brugervenlighed...

Få et flot webdesign til en god pris. Kontakt os på telefon 2197 1868 og hør hvordan vi kan hjælpe dig som privat eller dit firma med nyt professionel webdesign som er google søge optimeret. Alle vores webdesign løsninger bliver lavet i Open Source. Processen starter med en snak om hvad du kunne tænke dig.

Hos os koster en hjemmeside fra 5.495,- kr ex. moms og vi kan finde en web- løsning til enhver smag og pengepung. Vi tester naturligvis hjemmesiden i de mest brugte browsere og opløsninger for at sikre det bedste resultat for dig.

Kunne du tænke dig at modtage
vores nyhedsbrev?

Navn
E-mail


Isabella IconModerne WebdesignHjemmeside til attraktiv pris Ingen abonnementIsabella Icon Vi bestræber os på kvalitetsydelserVi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov. Priser kan variere en del fra hjemmeside til hjemmeside.


x

Produkter og priser samt
Outsourcing...

Outsourcing

Vi tilbyder outsourcing af grafisk/ web support og teknisk support på time- basis og hjælper dagligt små og mellemstore virksomheder med opdatering samt vedligeholdelse af deres hjemmesider m.fl.

Opsætning af diverse:

Indhold:

Pris: ekskl. moms

ToolGrafisk/Web support. Pr. påbegyndte time 420,-
ToolGoogle webmasters tools. Search Console 1.595,-
SaleVores Salgsbetingelser Download (PDF) pdf

Vi bygger vores hjemmesider med
strategi for synlighed...

Er du på udkig efter et webdesign, som afspejler dig eller dit firma? og hvad er et godt webdesign? For at kunne svare på spørgsmålet, så kræver det kendskab til målet med websitet. Hos os får du en hjemmeside og webdesign der opfylder alle nødvendige krav til en moderne hjemmeside.

Når du bestiller en hjemmeside hos os, starter processen med en snak om hvad du kunne tænke dig. Vi rådgiver dig til den mest optimale løsning i forhold til dine behov.


Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagman - tors:
08:00 - 17:00
fre:
08:00 - 17:00

facebookgoogleplustwitter

Xigraffix WebdesignPinSlotsgade 54. 1 Sal
9330 Dronninglundv/Brian BreumCallTelefon: 2197 1868
Mail

Weboptimering     • CMS
     • CSS
     • HTML
     • ASP
     • SEO

Vi arbejder bl.a med     • Grafisk design
     • Logo udvikling
     • Responsivt webdesign
     • Visual Basic .NET
     • Grafik- løsninger


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED