Webdesign

GRAFFIX WEBDESIGN

Webdesign med fokus på brugervenlighed...Top Image
Vi laver alle vores webdesign fra bunden
Webshop
Som en del af et håndværk

Moderne Webdesign

Kan mere end blot at se
godt ud...

aSeo Pakke2500,-

Vi designer moderne webdesign og sætter dem op i GrafX Website Studio. Øg jeres kendskab eller salg med en effektiv hjemmeside. Et unikt webdesign sikrer, at din virksomhed altid har et flot visitkort på nettet som naturligvis også er optimeret til søgemaskiner.

Vi rådgiver dig til den mest optimale løsning i forhold til dine behov. Når projektets omfang er defineret, laver vi et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer til netop dig.Mid Image
Webdesign er meget mere endet flot design

StrukturformelVi bruger strukturformel til at opbygge hjemmesidens design, hvilket vil sige at den er opbygget simpelt og struktureret.Simpel01Kvalitetsydelser Behov02Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov.Design03UdviklingVi har altid fokus på gode resultater i at udvikling kreativt design og nogen gange må man være ekstra kreativ.

Outsourcing

Teknisk support

Produkter og priser samt
Outsourcing...

b

Vi tilbyder outsourcing af grafisk/ web support og teknisk support på time- basis og hjælper dagligt små og mellemstore virksomheder med opdatering samt vedligeholdelse af deres hjemmesider m.fl.

Opsætning af diverse:

Indhold:

Pris: ekskl. moms

ToolGrafisk/Web support.Pr. påbegyndte time420,-
ToolGoogle webmasters tools.Search Console1.595,-
SaleVores SalgsbetingelserDownload (PDF)Download

Vi bygger vores hjemmesider med
strategi for synlighed...

Er du på udkig efter et webdesign, som afspejler dig eller dit firma? og hvad er et godt webdesign? For at kunne svare på spørgsmålet, så kræver det kendskab til målet med websitet. Hos os får du en hjemmeside og webdesign der opfylder alle nødvendige krav til en moderne hjemmeside.Vi bygger altid hjemmesiden op fra bunden og har du ikke tid til vedligeholdelse, holder vi også løbende din hjemmeside opdateret med tekst og billeder.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagman - tors:
08:00 - 17:00
fre:
08:00 - 17:00

FacebookGoogle PlusTwitterLinked-In

Xigraffix WebdesignLocationSlotsgade 54. 1 Sal
9330 Dronninglund
v/Brian Breum
PhoneTelefon: 2197 1868
Mail

Weboptimering     • CMS
     • CSS
     • HTML
     • ASP
     • SEO

Vi arbejder bl.a med     • Grafisk design
     • Logo udvikling
     • Responsivt webdesign
     • Visual Basic .NET
     • Grafik- løsninger


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED