Lampard Icon21 97 18 68
Lampard IconSend Mail

Webdesign

GRAFFIX WEBDESIGN

Webdesign med fokus på brugervenlighed...Top ImageWebudvikling
Strategi, optimering, synlighed og brugervenlighed med fokus på dig...

Webdesign

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil
og mere end bare et visitkort...

a

En hjemmeside kræver et unikt webdesign for at skabe det visitkort for jeres forretning som kunderne kan genkende når de besøger dit website og dermed skabes trafikken, derved også at din hjemmeside appellere til din målgruppe.

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov.Det er dog kundens eget ansvar at bringe rettet grundtekst og billedmateriale til hjemmesiden.

Der ydes endvidere support timer for vedligeholdelse af tekst og billeder eller opdateringer af disse fra kundens side, efter behov og ønsker.

Få dit budskab ud til verden med et
brugervenligt webdesign...


Overskuelig
Her kan vi hjælpe med at sidens tekst og billeder bliver overskuelig og imødekommen for dine kunder.


Hastighed
Loader din hjemmeside hurtigt nok? Det er vigtigt at hjemmesiden viser sig hurtigt i en webbrowser.


Optimering
Få en gratis gennemgang af dit website og find ud af hvad der kræves for at få en bedre placering på Google!


Showroom


FacebookGoogle PlusTwitterLinked-In

This isStyle and
design
Everything is design. Everything!

Kunne du tænke dig en gratis
hjemmeside...

b

Kunne du tænke dig en gratis hjemmeside som du selv kan opdatere eller søger du ny web inspiration? Så er Grafx Website Studio vores eget dansk produceret Content Management System (cms) hvori du kan oprette din egen website med op til 10 sider hurtigt og nemt.

På den måde kan du lave og opdatere din egen hjemmeside gratis med de tilhørende website skabeloner. Ingen bindingsperiode og ingen sure abonnement...

Eget design, egne kodninger

Sådan kan vi bedst li at arbejde
med dit projekt...

Vi laver selv alle vores webdesign og kodninger fra bunden som en del af et håndværk, det vil sige at vi ikke tilkøber website skabeloner som er designet af tredjepartsleverandør...

quotesHer tegner vi designet i css koder og giver hjemmesiden et layout samt perspektiv, hermed følger en vis symmetri for øjetquotes

Vi bruger strukturformel til at opbygge hjemmesidens design, hvilket vil sige at den er opbygget simpelt og struktureret.


kinsley Iconkinsley Iconkinsley IconHjemmesidesystemNår vi laver et flot layout til hjemmesiden, laver vi altid løsningen i et CMS hjemmesidesystem.Egne KodningerVi laver selv alle vores webdesign og kodninger fra bunden som en del af et håndværk.Øjet i PerspektivHer tegner vi designet i css koder og giver hjemmesiden et layout samt perspektiv for øjet.Hjemmeside til attraktiv pris Ingen abonnementKreativeDesigna

Produktudvikling og designudvikling
der er tidssvarende...

c

Vi bidrager med forslag til materialer og har til sidst en komplet produktudvikling, der startede med en idé og ender med et færdigt produkt.

Når vi hjælper vores kunder med deres produkt- og designudvikling, tager vi også højde for økonomien. Vi afstemmer vores forslag med det givne budget og skaber idéer inden for rammen og hvornår projektet skal være færdiggjort.

Og selvom vores hjemegn er ved Aalborg, dækker vi naturligvis også resten af landet med et godt tilbud. Kontakt os på telefon Phone+45 2197 1868 og hør hvordan vi kan hjælpe dig som privat eller dit firma med nyt professionel webdesign.

Hvad er SEO?

Om søgeoptimering af
hjemmesiden...

Hvad erSEO

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization, som betyder Søgemaskineoptimering på dansk. SEO eller søgemaskineoptimering er det arbejder der ligger i at optimere en hjemmeside ud fra de faktorer, som søgemaskinerne kigger på, når de skal rangere hjemmesider.

At arbejde med SEO handler overordnet om at gøre din side relevant i forhold til brugerens søgning og din side bedre en dine konkurrenters, for at få bedre placeringer end dem. Det hjælper ikke at optimere en hjemmeside 100/100 hvis ikke dit web layout er designet ordentlig fra starten og hvor tekst samt billeder danser rundt omkring på skærmen.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagman - tors:
08:00 - 17:00
fre:
08:00 - 17:00

FacebookInstagramTwitterLinked-In

Xigraffix WebdesignLocationSlotsgade 54. 1 Sal
9330 Dronninglund
v/Brian Breum
PhoneTelefon: 2197 1868
Mail

Weboptimering     • CMS
     • CSS
     • HTML
     • ASP
     • SEO

Vi arbejder bl.a med     • Grafisk design
     • Logo udvikling
     • Responsivt webdesign
     • Visual Basic .NET
     • Grafik- løsninger


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED