Lampard Icon21 97 18 68
Lampard IconSend Mail

Webdesign

xigraffix webdesign

Webdesign med fokus på brugervenlighed...

Menu

Czasy

Vi laver designet
[ Hjemmesider ]
En del af det gode håndværk
Webdesign01Mere end bare et visitkort

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil
og mere end bare et visitkort...

Design &ART

En hjemmeside kræver et unikt webdesign for at skabe det visitkort for jeres forretning som kunderne kan genkende når de besøger dit website og dermed skabes trafikken, derved også at din hjemmeside appellere til din målgruppe.

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov.Det er dog kundens eget ansvar at bringe rettet grundtekst og billedmateriale til hjemmesiden.

Der ydes endvidere support timer for vedligeholdelse af tekst og billeder eller opdateringer af disse fra kundens side, efter behov og ønsker.

DesignRroom


02Kontakt os i dag

Seriøs og troværdig webdesignDet behøver ikke at koste en bondegård!
htmlcsspeitra IconPris på en hjemmeside...En hjemmeside behøver ikke at koste en bondegård. Vi mener ikke at man bør give 50.000,- for en hjemmeside, når man kan lave det samme for 8500,- og måske endda bedre.peitra IconHjemmesideoptimering...Flere og flere bruger mobile enheder, dette har haft en stor betydning for hvor meget en hjemmesideoptimering skal være i dag og hvordan de bliver indekseret i Google.peitra IconDen Optimale Løsning...Vi rådgiver dig til den mest optimale løsning i forhold til dine behov og når projektets omfang er defineret, laver vi et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer til netop dig.

03Udvikling og design

Produktudvikling og designudvikling
der er tidssvarende...

Vi bidrager med forslag til materialer og har til sidst en komplet produktudvikling, der startede med en idé og ender med et færdigt produkt.

QuotesNår vi hjælper vores kunder med deres produkt- og designudvikling, tager vi også højde for økonomien. Vi afstemmer vores forslag med det givne budget og skaber idéer inden for rammen og hvornår projektet skal være færdiggjort.Quotes

Om det så er ved vores hjemegn ved Aalborg, dækker vi naturligvis også resten af landet med et godt tilbud. Kontakt os på telefon 21 97 18 68 og hør hvordan vi kan hjælpe dig som privat eller dit firma med nyt professionel webdesign.

Hvad er SEO?

Om søgeoptimering af
hjemmesiden...

Seo Pakke2500,-

ForkortelseOptimeringIndholdSEO er en forkortelse af Search Engine Optimization, som betyder Søgemaskineoptimering på dansk. SEO eller søgemaskineoptimering er det arbejder der ligger i at optimere en hjemmeside ud fra de faktorer, som søgemaskinerne kigger på, når de skal rangere hjemmesider.At arbejde med SEO handler overordnet om at gøre din side relevant i forhold til brugerens søgning og din side bedre en dine konkurrenters, for at få bedre placeringer end dem. Det hjælper ikke at optimere en hjemmeside 100/100 hvis ikke dit web -layout er designet ordentligt fra starten og hvor tekst samt billeder danser rundt omkring på skærmen.Indholdet på et website er en af de vigtigste elementer på et website i forhold til SEO. Det er vigtigt, at de søgeord, der gerne vil skabes trafik på, bliver brugt på websitet og brugt på den mest effektive måde. Teksten skal udgøre en væsentlig del af en side og være det bærende element.


Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

FacebookInstagramTwitterLinked-In

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov.

COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED