Webdesign

graffix Webdesign

Webdesign med fokus på brugervenlighed...


Xigraffix WebdesignWebdesign med fokus på brugervenlighed...

Salg/Support: 2197 1868 (Man - Fre, 9:00-17:00)

facebookgoogleplustwitterHjemmeside til attraktiv pris
Ingen abonnement...

Vi rådgiver dig til den mest optimale løsning i forhold til dine behov. Når projektets omfang er defineret, laver vi et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer til netop dig.

Du får et gratis og uforpligtende udkast til webdesign, inden vi bygger hjemmesiden op fra bunden og har du ikke tid til vedligeholdelse, holder vi også løbende din hjemmeside opdateret med tekst og billeder.

Læs mere

{ }

En succesfuld webdesign benytter
en simpel formel...

Vi bruger strukturformel til at opbygge hjemmesidens design, hvilket vil sige at den er opbygget simpelt og struktureret.

quotesDet rigtige farvevalg til hjemmesidens webdesign medvirker også til at ovenstående opnås. Baggrundsfarve, logofarve, tekstfarve, overskriftsfarve osv.quotes

Allerede i designfasen tænker vi på at lave løsninger som rent teknisk er til at håndtere gennem eksempelvis et Content Management System.Udvalg af referencer samt
udvalgte cases


Vejledende webdesign priser som
ikke sprænger budgettet...

Webdesign

5.495ex moms 6.995ex moms 7.995ex moms
Webdesign Webdesign Webdesign


Hos os koster en hjemmeside fra 5.495,- kr ex. moms og vi kan finde en web- løsning til enhver smag og pengepung. Vi tester naturligvis hjemmesiden i de mest brugte browsere og opløsninger for at sikre det bedste resultat for dig.


1
Webdesign er meget mere end et flot design. Alting skal fungere så de enkelte elementers funktion og udseende kan nå sammen.
2
Lad os komme med et forslag til din næste grafiske opgave. Uanset om det er en hjemmeside, brevpapir eller et nyt logo.
3
Vi laver selv alle vores webdesign fra bunden, det vil sige at vi ikke tilkøber skabeloner som er designet af tredjepartsleverandør.

Alle vores hjemmesider bliver bygget op i et mobilvenligt webdesign, som automatisk tilpasser sig alle skærmstørrelser. Vi bygger vores hjemmesider med
strategi for synlighed...
Webdesign Det er vores mission, at have kunder som er mere end tilfredse, når vi har leveret det aftalte materiale til dem og at løsningerne giver efterspørgsel.En ny hjemmeside med responsivt webdesign og høj kvalitet.Webdesign med et unique og skræddersyet design tilpasset til dig.Vi laver grafisk design og kan hjælpe med godt design og grafik.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagman - tors:
08:00 - 17:00
fre:
08:00 - 15:00

facebookgoogleplustwitter

Xigraffix WebdesignPinSlotsgade 54. 1 Sal
9330 Dronninglundv/Brian BreumCallTelefon: 2197 1868
Mail

Weboptimering     • CMS
     • CSS
     • HTML
     • ASP
     • SEO

Vi arbejder bl.a med     • Grafisk design
     • Logo udvikling
     • Responsivt webdesign
     • Visual Basic .NET
     • Grafik- løsninger


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED