Lampard Icon21 97 18 68
Lampard IconSend Mail

Webdesign

GRAFFIX WEBDESIGN

Webdesign med fokus på brugervenlighed...Top Image
Ønsker du et effektivt webdesign og en
Top Image
Succesfuld søgeoptimering


Vi gør det komplekse mere enkelt
i alle relevante aspekter...

Vi designer moderne webdesign og sætter dem op i GrafX Website Studio. Øg jeres kendskab eller salg med en effektiv hjemmeside. Et unikt webdesign sikrer, at din virksomhed altid har et flot visitkort på nettet som naturligvis også er optimeret til søgemaskiner.

Vi rådgiver dig til den mest optimale løsning i forhold til dine behov. Når projektets omfang er defineret, laver vi et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer til netop dig.

Eget design, egne kodninger

Sådan kan vi bedst li at arbejde
med dit projekt...

Vi laver selv alle vores webdesign og kodninger fra bunden som en del af et håndværk, det vil sige at vi ikke tilkøber website skabeloner som er designet af tredjepartsleverandør...

quotesHer tegner vi designet i css koder og giver hjemmesiden et layout samt perspektiv, hermed følger en vis symmetri for øjetquotes

Vi bruger strukturformel til at opbygge hjemmesidens design, hvilket vil sige at den er opbygget simpelt og struktureret.


Design and StyleWebdesign er meget mere end et flot design
Webdesign er meget mere end et flot design

Strategi for synlighedEr du på udkig efter et webdesign, som afspejler dig eller dit firma? og hvad er et godt webdesign?For at kunne svare på spørgsmålet, så kræver det kendskab til målet med websitet.
Vi har altid fokus på gode resultater i at udvikling kreativt webdesign.

Swipe Icon

Vejledende webdesign priser som
ikke sprænger budgettet...

5.495FRA6.995FRA7.995FRA
WebdesignWebdesignWebdesign


Hos os koster en hjemmeside fra 5.495,- ekskl. moms og vi kan finde en web- løsning til enhver smag og pengepung. Vi tester naturligvis hjemmesiden i de mest brugte browsere og opløsninger for at sikre det bedste resultat for dig.


1
Webdesign er meget mere end et flot design. Alting skal fungere så de enkelte elementers funktion og udseende kan nå sammen.
2
Lad os komme med et forslag til din næste grafiske opgave. Uanset om det er en hjemmeside, brevpapir eller et nyt logo.
3
Vi laver selv alle vores webdesign fra bunden, det vil sige at vi ikke tilkøber skabeloner som er designet af tredjepartsleverandør.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagman - tors:
08:00 - 17:00
fre:
08:00 - 17:00

FacebookInstagramTwitterLinked-In

Xigraffix WebdesignLocationSlotsgade 54. 1 Sal
9330 Dronninglund
v/Brian Breum
PhoneTelefon: 2197 1868
Mail

Weboptimering     • CMS
     • CSS
     • HTML
     • ASP
     • SEO

Vi arbejder bl.a med     • Grafisk design
     • Logo udvikling
     • Responsivt webdesign
     • Visual Basic .NET
     • Grafik- løsninger


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED