Lampard Icon21 97 18 68
Lampard IconSend Mail

Webdesign

xigraffix webdesign

Webdesign med fokus på brugervenlighed...

Menu

Czasy

Design fra bunden
[ Optimering ]
Og moderne html layout
Webdesign01Moderne webdesign

Vi gør det komplekse mere enkelt
i alle relevante aspekter...

Vi designer moderne webdesign og sætter dem op i GrafX Website Studio. Øg jeres kendskab eller salg med en effektiv hjemmeside. Et unikt webdesign sikrer, at din virksomhed altid har et flot visitkort på nettet som naturligvis også er optimeret til søgemaskiner.

Vi rådgiver dig til den mest optimale løsning i forhold til dine behov. Når projektets omfang er defineret, laver vi et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer til netop dig.

Grundlæggende Webstruktur

Informationsarkitekturen og det
strukturelle design...

Aceline IconForsideAceline IconPriserAceline IconDownloadAceline IconLogo DesignAceline IconWebdesignAceline IconKontakt


[ Strukturen ] Designproces i
fire faser
[01]Før du går i gang med at lave din hjemmeside, er det vigtigt, at du planlægger den først.[02]Det er vigtigt at have en klart defineret målgruppe, før du går i gang.
[03]Hav et tydeligt sprog. Dette er nok noget af det mest vigtige, når du sidder og skriver.[04]Responsive web design. Sørg for at hjemmesiden er tilgængelig på mobil.Fra idé til det færdig produkt

02Strategi for synlighed

Vi bygger hjemmesider med strategi
for synlighed...

En hjemmeside kræver et unikt webdesign for at skabe det visitkort for jeres forretning som kunderne kan genkende når de besøger dit website og dermed skabes trafikken, derved også at din hjemmeside appellere til din målgruppe.

Alting skal fungere så de enkelte elementers funktion og udseende kan nå sammen, derfor bruger vi strukturformel til at opbygge hjemmesidens design, dette bliver til en helt særlig form for simpelhed og elegance for øjet...

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov.


1
Webdesign er meget mere end et flot design. Alting skal fungere så de enkelte elementers funktion og udseende kan nå sammen.
2
Lad os komme med et forslag til din næste grafiske opgave. Uanset om det er en hjemmeside, brevpapir eller et nyt logo.
3
Vi laver selv alle vores webdesign fra bunden, det vil sige at vi ikke tilkøber skabeloner som er designet af tredjepartsleverandør.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

FacebookInstagramTwitterLinked-In

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov.

COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED