Lampard Icon21 97 18 68
Lampard IconSend Mail

Webdesign

GRAFFIX WEBDESIGN

Webdesign med fokus på brugervenlighed...Top Image
Folder, flyers og hands-out materiale
Logo
Logo design

Skal du starte en ny virksomhed
og har brug for tryksager?

Skal du starte en ny virksomhed, og har derfor brug for et logo, visitkort eller foldere til at brande din virksomhed eller trænger dit logo til fornyelse? Her kan vi hjælpe med et nyt logo eller udvikling af tryksager som bliver imødekommen for dine kunder.

Alle opgaver varierer og det er derfor svært at give en nøjagtig pris, uden at have set og talt omkring opgaven i detaljer. Download Salgsbetingelser (PDF)


Grafisk outsourcing

Outsourcing og logo design til
rimelig priser...


GenkendelseVi designer en genkendelse for din virksomhed med et flot logo.
UdstrålingDet visuelle udtryk og dermed grafisk design har aldrig været vigtigere.
OutsourcingLad os om dine grafiske opgaver, så du kan koncentrer dig om din forretning.
Opsætning Vi hjælper dig med at skabe sammenhæng mellem alle dine grafiske materialer.


Logo
Ønsker du et logo eller et nyt design til dit visitkort?Vi tilbyder dig at designe et logo til en fast pris, og så vil vi designe logo til dig og sammen med dig...
Slides PrevSlides Next
01020304

Logodesign

Sammen finder vi ud af, hvordan dit
nye logo design skal se ud...

Et godt logo, skal være en nydelse at se på. Men det er ikke nok. Det skal også indgyde tillid, det skal fortælle noget om din virksomhed og så skal det være nemt at huske.

QuotesHvad koster det så at få designet et logo? Det er meget svært at sætte en fast pris på logodesign, da det ofte er en proces mellem kunden og designeren, som kan tage op til flere dage med mange logoforslag, men den kan også være der i første forsøg.Quotes

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov.

Dit logo er første skridt i forhold til at
opbygge din brandidentitet...

Du skal bruge et logo til at markedsføre dig selv og din virksomhed i en stærke visuelle kommunikation, så du adskiller dig fra konkurrenterne og skaber et genkendelig logo.

Vi hjælper dig gerne i vejledning af, hvordan det nye logo kan se ud, og udfordrer dine egne kreative ideer til designet, så vi sammen kan bygge det bedste resultat for dig.

Hvis der foreligger en specifik instruks fra kunden, kan det medføre en merbetaling såfremt kunden giver forkert instruks af billede dimension m.fl. Det er kundens eget ansvar at vi modtager de rigtige oplysninger herom.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagman - tors:
08:00 - 17:00
fre:
08:00 - 17:00

FacebookInstagramTwitterLinked-In

Xigraffix WebdesignLocationSlotsgade 54. 1 Sal
9330 Dronninglund
v/Brian Breum
PhoneTelefon: 2197 1868
Mail

Weboptimering     • CMS
     • CSS
     • HTML
     • ASP
     • SEO

Vi arbejder bl.a med     • Grafisk design
     • Logo udvikling
     • Responsivt webdesign
     • Visual Basic .NET
     • Grafik- løsninger


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED