Lampard Icon21 97 18 68
Lampard IconSend Mail

Webdesign

xigraffix webdesign

Webdesign med fokus på brugervenlighed...

Menu

Czasy

Logo og grafisk design
[ Publikation ]
Folder, flyers og hands-out
Webdesign


01Brug for tryksager

Skal du starte en ny virksomhed
og har brug for tryksager?

Skal du starte en ny virksomhed, og har derfor brug for et logo, visitkort eller foldere til at brande din virksomhed eller trænger dit logo til fornyelse? Her kan vi hjælpe med et nyt logo eller udvikling af tryksager som bliver imødekommen for dine kunder.

Alle opgaver varierer og det er derfor svært at give en nøjagtig pris, uden at have set og talt omkring opgaven i detaljer. Download Salgsbetingelser (PDF)


Grafisk outsourcing

Outsourcing og logo design til
rimelig priser...


GenkendelseVi designer en genkendelse for din virksomhed med et flot logo.
UdstrålingDet visuelle udtryk og dermed grafisk design har aldrig været vigtigere.
OutsourcingLad os om dine grafiske opgaver, så du kan koncentrer dig om din forretning.
Opsætning Vi hjælper dig med at skabe sammenhæng mellem alle dine grafiske materialer.


Vi tilbyder at designe dine tryksagerLogo og grafisk design
Gael IconHands-outHar du behov for en flyer til din virksomhed? Vi designer netop din flyer så den passer i tråd med resten af dine tryksager.01Flyers02VisitkortGael IconVisitkortVi designer dit visitkort sammen med dit nuværende logo, og har du ikke et kan vi også hjælpe dig her.Gael IconFolderEn folder er en udvidet udgave af et løsblad, en folder fortæller lidt mere om et produkt, virksomheden foreningen eller lignende.03Folder04BrevpapirGael IconBrevpapirVi designer også brevpapir/brevhoved og andet tryksager som måske kan passe til dig og din virksomhed.

Logo Design
Ønsker du et logo eller et nyt design til dit visitkort?Vi tilbyder dig at designe et logo til en fast pris, og så vil vi designe logo til dig og sammen med dig...
Slides PrevSlides Next
01020304

Integration af medierUnice MediaFacebookUnice MediaInstagramUnice MediaLinked-inUnice MediaTwitterHvorfor sociale medier?Sociale medier gør det muligt for dine kunder nemt at knytte sig til din virksomhed online, modtage nyheder og tilbud, samt vise deres venner, at dit brand og dine produkter er troværdige.QuotesSociale medier fylder stadigt mere i hverdagen...QuotesSocial Media MarketingVi hjælper vores kunder til fuld forståelse af de forskellige forhold i Social Media Marketing, så vi i samarbejde kan udvikle en velovervejet strategi.Unice IconUnice IconUnice IconUnice Icon

02Fra ideer til designet

Logodesign

Sammen finder vi ud af, hvordan dit
nye logo design skal se ud...

Et godt logo, skal være en nydelse at se på. Men det er ikke nok. Det skal også indgyde tillid, det skal fortælle noget om din virksomhed og så skal det være nemt at huske.

QuotesHvad koster det så at få designet et logo? Det er meget svært at sætte en fast pris på logodesign, da det ofte er en proces mellem kunden og designeren, som kan tage op til flere dage med mange logoforslag, men den kan også være der i første forsøg.Quotes

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov.

Dit logo er første skridt i forhold til at
opbygge din brandidentitet...

Du skal bruge et logo til at markedsføre dig selv og din virksomhed i en stærke visuelle kommunikation, så du adskiller dig fra konkurrenterne og skaber et genkendelig logo.

Vi hjælper dig gerne i vejledning af, hvordan det nye logo kan se ud, og udfordrer dine egne kreative ideer til designet, så vi sammen kan bygge det bedste resultat for dig.

Hvis der foreligger en specifik instruks fra kunden, kan det medføre en merbetaling såfremt kunden giver forkert instruks af billede dimension m.fl. Det er kundens eget ansvar at vi modtager de rigtige oplysninger herom.


UdseendeWebdesign er meget mere end et flot design. Alting skal nå sammen.OutsourcingLad os komme med et forslag til din næste grafiske opgave.OpstillingHer kan vi hjælpe dig med sidens tekst opstilling og billeder.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

FacebookInstagramTwitterLinked-In

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsydelser og rådgivning med udgangs -punkt i kundens specifikke behov.

COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED