Webdesign

Xigraffix Webdesign

Webdesign med fokus på brugervenlighed...


image10

Responsive webdesign

Få din hjemmeside lagt om til et responsive design


Så kan hjemmesiden tilpasse sig skærmens størrelse uanset om den ses på en stor skærm, en mobiltelefon eller en tablet. Når du bestiller en hjemmeside hos os, starter processen med en snak om hvad du kunne tænke dig.Priser kan variere meget fra hjemmeside til hjemmeside alt afhængig af dens opbygning og omfang, sværhedsgrad m.fl. Her er ingen bindings- periode, ingen sure abonnement men serviceaftale efter behov.

Læs mere


image9

Sammen skaber vi det
gode indtryk

Webdesign med fokus på brugervenlighed


Godt design skal virke!

En succesfuld webdesign benytter en simpel formel


Vi bruger strukturformel til at opbygge hjemmesidens design, hvilket vil sige at den er opbygget simpelt og struktureret.

quotesDet rigtige farvevalg til hjemmesidens webdesign medvirker også til at ovenstående opnås. Baggrundsfarve, logofarve, tekstfarve, overskriftsfarve osv. har alt sammen stor indflydelse på designet og dermed forenkle opgaven.quotes

Kontakt os

Hjemmeside og priser

Sammen med dig, skaber vi det gode indtryk


Hos os koster en hjemmeside fra 5.495,- kroner ex. moms og vi kan finde en web- løsning til enhver smag og pengepung. Du får et gratis og uforpligtende udkast til webdesign, inden vi bygger hjemmesiden op fra bunden og har du ikke tid til vedligeholdelse, holder vi også løbende din hjemmeside opdateret med tekst og billeder.

Når vi udvikler websites, programmerer vi efter de gældende kodestandarder, og vi tester naturligvis hjemmesiden i de mest brugte browsere og opløsninger for at sikre det bedste resultat for dig.

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagman - tors:
08:00 - 17:00
fre:
08:00 - 15:00

facebookgoogleplustwitter

Xigraffix WebdesignPinSlotsgade 54. 1 Sal
9330 Dronninglundv/Brian BreumCallTelefon: 2197 1868
Mailnordic@xigraffix.dk

Weboptimering     • CMS
     • CSS
     • HTML
     • ASP
     • SEO

Vi arbejder bl.a med     • Grafisk design
     • Logo udvikling
     • Responsivt webdesign
     • Visual Basic .NET
     • Grafik- løsninger


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED